Kindcentrum van de toekomst

O3 werkt samen met de beste leraren, dus met jou?

O3 is een opvallend en onderscheidend kindcentrum in Den Haag. Daar horen opvallende en zich onderscheidende leraren bij. En jij bent er zo één, anders was je niet op deze pagina beland.

kindcentrum van toekomst

Hallo, ik ben John Verhoeff en directeur van O3. Ik heb een vraag aan jou.

Ben jij ondernemend? Dan kan je met nieuwe collega’s bij O3 werken aan de vorming van een integraal kindcentrum. Ik vertel je er graag meer over.

Wij zijn dus op zoek naar nieuwe leraren. De nieuwe collega’s kunnen startende leraren zijn, maar ook leraren die van school willen overstappen. Of die weer in het onderwijs willen gaan werken.

Naast een leuke en interessante functie, bieden we je iets aan wat andere scholen niet doen.

Je krijgt vrije uren om de school te ontwikkelen naar KINDCENTRUM VAN DE TOEKOMST.

Met je nieuwe collega’s vorm je een scrumteam onder leiding van de directeur, dat verder gaat werken aan de ontwikkelingen van het onderwijs en de opvang van O3. Het scrumteam gaat de contouren verder tekenen voor een integraal kindcentrum met een stevige buurtfunctie. En niet zo maar een kindcentrum, we willen echt verschil maken. Ons doel is om O3 te laten uitgroeien tot ‘De school van de toekomst’.

Zoals gezegd krijg je de ruimte om je ondernemerschap te tonen via niet-lesgebonden uren, zodat je er echt serieus mee aan het werk kunt. En die scrumgroep die je met je nieuwe collega’s gaat vormen, wordt een methode waar we mee willen gaan werken. Je kunt scrummen met tal van onderwerpen en dat leren we graag met het hele team. Dat resulteert in een bewogen team en betrokkenheid bij de kinderen, elkaar en de buurt.

Je houdt van kinderen, anders had je de PABO niet gevolgd. Die passie en bewogenheid heeft O3 nodig! O3 is een prachtig multifunctioneel centrum in de Rivierenbuurt en Den Haag. Een unieke ontmoetingsplek voor jong en oud, met de kinderen als stralend middelpunt.

O3 wil de huiskamer van de wijk zijn. Een plek waar Ontwikkelen, Ontdekken en Ontmoeten centraal staan. Het logo laat dit zien: drie O’s, of eigenlijk O tot de derde macht. Want de activiteiten in O3 versterken elkaar. En dragen bij aan de ontplooiing en persoonlijke groei van kinderen en bewoners. Een absolute plus voor de Rivierenbuurt”.

In het integraal kindcentrum werken SCOH, Dak kindercentra en welzijnsorganisatie Zebra nauw samen met diverse andere partners zoals sportverenigingen en wijkorganisaties. Buurtbewoners kunnen er naast onderwijs en buitenschoolse opvang ook terecht voor workshops, de huisarts of gewoon voor een praatje onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Enthousiast geworden? Stuur mij dan een mailtje met je CV en je telefoonnummer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik bel je snel terug!