Buurtsportcoach

De Buurtsportcoach staat klaar voor alle bewoners van de Rivierenbuurt en de Stationsbuurt. Door middel van persoonlijk advies en individuele begeleiding helpt de Buurtsportcoach je bij het vinden van een passende beweegactiviteit. Zo kan je op een fijne en laagdrempelige manier kennis maken met diverse sport- en beweegactiviteiten in de buurt. De coaching is geheel kosteloos en is voor alle volwassen bewoners.

Sporten en bewegen is ontzettend goed voor lichaam en geest. Door regelmatig te bewegen verbeter je de weerstand, verklein je de kans op hart- en vaatziekten en voel je je gezonder, fitter en gelukkiger. Daarnaast is meer bewegen een veel effectievere manier om af te afvallen in plaats van alleen een streng dieet volgen. En door in beweging te blijven blijf je ook op goed gewicht.

Samen bewegen is ook gezellig! Omdat plezier hebben tijdens de beweegactiviteiten centraal staat voelt het niet eens als “trainen”. Je ontmoet nieuwe mensen, ontdekt leuke plekjes in de wijk die je misschien nog helemaal niet kent en je doet nieuwe ervaringen op.

Voor sport- en beweegadvies op maat kan je jezelf makkelijk aanmelden via email of het WhatsApp icoon rechts onder in beeld. Buurtsportcoach David neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op een locatie bij jou in de buurt en waar de Buurtsportcoach spreekuur houdt.

David is de Buurtsportcoach voor de wijken Rivierenbuurt en Stationsbuurt

Sinds juli 2021 is David de nieuwe Buurtsportcoach voor de Rivierenbuurt en Stationsbuurt. Hij heeft de opleiding Sportkunde gevolgd aan de sportcampus in het Zuiderpark. Naast bezig te zijn als Buurtsportcoach houdt David zelf ook veel van bewegen. Zo doet hij aan fitness en calisthenics (trainen met je lichaamsgewicht). 

 Buurtsportcoach