Aanmelden van kinderen 2 tot 4 jaar

Aanmelden voor de peuterleerplek de Boskabouter/O3

Heeft u hulp nodig bij het inschrijven of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 070 205 2555.

Onze medewerkers staan u op maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 13:00 uur graag te woord.

Op de locatie van O3 kunt u vragen naar Sally Verhoeven zij is de ondersteuningsconsulente, zij ondersteunt ouders bij de inschrijving en het verkrijgen van de juiste documenten. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 28247837. Ook kunt u bij haar terecht voor een rondleiding op de peuterleerplek.

Aanmelden peuteropvang en kinderdagopvang

Aanmelden dagopvang 2 tot 4 jaar. Aanmelden is kosteloos en kan op de volgende manieren:

Via de website.

Hier vind je een aanmeldingsformulier om online aan te melden.

Telefonisch

Een medewerker van de afdeling Klantadvies (T 088 750 91 10) plaatst je kind op de wachtlijst en informeert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging waarin wij je informeren over onze werkwijze met betrekking tot eventuele wachtlijsten en plaatsingsmogelijkheden. De wachtlijstbevestiging is ook ter controle en aanvulling van de door ons geregistreerde gegevens.

Meer informatie

Wilt u meer weten over o.a. het Plaatsingsbeleid, het Ruildagen- en Margedagenbeleid of het Pedagogisch beleidsplan kinderopvang? Download hieronder de documenten: