DrO3mbaan

Op zoek een drO3mbaan? Kom werken bij Kindcentrum O3! O3 is het hart van de Haagse rivierenbuurt. Dat hart wordt niet gevormd door ons prachtige gebouw, fijne onderwijsmethodes of sterke doorgaande leerlijn. Dat hart wordt gevormd door de mensen die bij O3 werken. We nodigen je uit om onderdeel te worden van onze familie.

O3 is een kindcentrum waarin welzijn, onderwijs en opvang één geheel vormen. Onderwijs werkt hecht samen met kinderopvang en partners in de wijk omdat we weten dat dit de ontwikkeling van kinderen ten goede komt.

Jouw talent

Talentontwikkeling is een belangrijke pijler voor ons. Als werkgever zien we de talenten van onze medewerkers. Samen zoeken we naar manieren om die optimaal in te zetten. Sta je graag voor de groep of geef je liever vaklessen? Heb je veel affiniteit met rekenen of juist met taal? Werk je graag in kleine groepjes? Met welke leeftijdscategorie heb je de meeste affiniteit?

Hoe wij werken

Als kindcentrum zijn wij altijd in ontwikkeling. Onderwijs staat nooit stil en wij dus ook niet. Als je bij ons komt werken, verwachten we dat je hier je bijdrage aan levert. Denk mee over hoe we ons onderwijs constant kunnen verbeteren. Bouw mee aan toekomstbestendig onderwijs. Onze kernwaarden zijn Ontmoeten, Ontdekken en Ontwikkelen. Deze kernwaarden zijn leidend in alles wat we doen, ze zijn onze rode draad.

Ons schoolbestuur

Kindcentrum O3 is onderdeel van schoolbestuur SCOH. Als medewerker is dat fijn, want SCOH is een goede en stabiele werkgever. Zo zijn er tal van professionaliseringsmogelijkheden, op individueel en op teamniveau. Je kunt intern doorgroeien en voor startende leerkrachten is er een traineeship. SCOH heeft een eigen kenniscentrum dat inspirerende trainingen en leernetwerken biedt. Lees hier meer over SCOH als werkgever.