Buitenschoolse opvang

Wat is er fijner dan een lekkere zachte bank om op neer te ploffen na zo’n drukke schooldag? Maar natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes waarmee je allerlei spannende avonturen kunt beleven! Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier!

Onze BSO groepen zijn te vinden op de begane grond, op de 1e etage en op de 2e etage.  De groepen werken veel samen en natuurlijk wordt er volop gebruik gemaakt van alle faciliteiten die het kindcentrum biedt.

Op het fijne buitenterrein kunnen we iedere dag kunnen voetballen, klimmen of rennen en spelletjes doen in het gras. In het gebouw zijn mogelijkheden om heerlijk samen te koken, te spelen, knutselen in het atelier, rennen in de gymzaal of op het grote sport dakterras actief te zijn. Vele mogelijkheden om echt vrij te zijn en te ontspannen na een schooldag.

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma. De buitenschoolse opvang is dan de hele dag open.