Stage lopen in O3

O3 wil een oefenplaats zijn voor nieuwe juffen, meesters, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers. Wij zijn een zg. “opleiden in de school” school. (OIDS). We werken met een schoolopleider en praktijkbegeleiders. We hopen hiermee nieuw talent aan ons te binden. Binnen het kindcentrum zijn er ook tal van mogelijkheden voor plaatsing stagiaires van diverse opleidingen. Onze droom is een breed stagehuis, een IKC lab, waarin stagiaires vanuit onderwijs, opvang en welzijn elkaar ontmoeten. We stimuleren door- en zijinstroom trajecten voor medewerkers van O3 .

Van en met elkaar leren

Binnen Kindcentrum O3 leren we met en van elkaar. Elk teamlid van O3 heeft de verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en collega's door als expert kennis te delen.

Opleidingsschool

Toekomstig onderwijs en opvangtalent is van harte welkom op Kindcentrum O3. Wij bieden stageplaatsen in verschillende groepen. Als stagiair kan je van ons professionele begeleiding verwachten, waarbij kwaliteit voorop staat. Je wordt vanaf de eerste dag vast onderdeel van ons team, wat betekent dat je gezien wordt en jouw mening ertoe doet.

Verwachtingen

Wij verwachten van onze stagiaires en stagiairs een professionele en lerende houding. Als lid van ons team ben jij een visitekaartje naar buiten. Wij verwachten van jou dat je je professioneel presenteert en algemene normen en waarden in acht kan nemen. Concreet betekent dit dat je representatief gekleed gaat, op tijd bent, nauwkeurig werkt, en een vriendelijke houding hebt richting onze kinderen ouders en collega's. Je laat zien dat je graag wil leren en zet je in om de kinderen en ons van jou te laten leren.

Zoek jij een stageplek?

Wanneer je interesse hebt in een stageplaats binnen ons kindcentrum kun je het interesse formulier stageplek invullen en via de mail versturen naar het algemene mailadres van ons kindcentrum.