Dit beloven we jou

Belofte 1: Betekenisvol werk

Als je werkt op een kindcentrum, doet jouw werk er écht toe. Kinderen rekenen op je en met jouw kennis en vaardigheden, help je ze een stapje verder. Dat geeft een goed gevoel.

Belofte 2: Je bent welkom in onze familie

O3 heeft een mooi en inspirerend team van professionals dat open staat voor nieuwe collega’s. We zijn een hechte club en we ondernemen graag leuke dingen met elkaar. Een studiedag is bij ons leerzaam én gezellig. Koffiepauze of een lunchbreak is hét moment om even met je collega’s te ontspannen. Enkele keren per jaar hebben we een teamuitje. Sluit je aan! 

Belofte 3: Je doet het niet alleen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Bij O3 geloven in de kracht van samenwerking. Je doet het dus nooit alleen. Er is altijd een collega om mee te sparren, om je zorgen te delen of om inspiratie op te doen. We verlagen de werkdruk door kennis en ervaringen te delen met elkaar. Als groepsleerkracht krijg je ondersteuning van onderwijsassistenten en vakleerkrachten.

Belofte 4: We leggen de lat hoog

Kindcentrum O3 wil niet zomaar een kindcentrum zijn. We willen onderwijs en opvang bieden van de beste kwaliteit en we hebben een duidelijke visie op hoe het kindcentrum van de toekomst eruit zou moeten zien. We willen vernieuwen in het belang van onze leerlingen, we gaan altijd vooruit.

Belofte 5: We zijn gastvrij

We geloven dat een divers team een enorme meerwaarde heeft voor onze leerlingen. Daarom staan we open voor iedereen, ongeacht geaardheid, religie of sociale achtergronden. Enthousiasme en motivatie vinden we belangrijker dan bevoegdheid. Ook voor kinderen en partners in de buurt zijn we gastvrij; iedereen is welkom.

Belofte 6: We geven ruimte voor ontwikkeling

De maatschappij verandert razendsnel en dat vraagt iets van ons kindcentrum. We zijn constant in ontwikkeling en bieden daarom graag ruimte aan medewerkers die zich verder willen ontplooien. Je kunt intern doorgroeien en bijleren. Fouten maken mag bij ons, daar leren we samen van.

Belofte 7: We hebben aandacht voor vitaliteit en gezondheid

Blije en gezonde medewerkers maken beter onderwijs. Daarom heeft de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers onze constante aandacht. Door het slim inzetten van extra hulp in de groep en vakleerkrachten, verlagen we de werkdruk. We houden de groepsgrootte zo klein mogelijk en in de gesprekken met de leidinggevende staat jouw werkgeluk op de agenda.