Redactie


WIJkrant Rivierenbuurt / Spuikwartier

 

800 logo wijkrant


Dé krant voor en door wijkbewoners van de Rivierenbuurt en het Spuikwartier.

U vindt er verhalen van wijkbewoners, programma’s voor kunst-,  culturele- en sportactiviteiten en informatie over de buurt. 

Al sinds 1998 wordt er in de Rivierenbuurt / Spuikwartier een wijkkrant gemaakt. In 2019 kwam hij voor het eerst uit in vernieuwde vorm. De redactie bestaat uit een groep van acht wijkbewoners die op vrijwillige basis deze krant maken. Daarnaast zijn er veel bewoners die artikelen, columns, illustraties en foto’s aanleveren voor publicatie. Het blad verschijnt vijf keer per jaar en wordt huis-aan-huis verspreid in een oplage van 4500. Ook de bezorging wordt door buurtbewoners gedaan. U kunt de krant ook digitaal lezen en vindt hem onder andere op deze website. 

Wilt u een bijdrage leveren, heeft u een suggestie, een idee of een vraag? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

9A5A6034 bewerkt 2 groepsfoto redactie steven

Op de foto van links naar rechts: Tanja Baars (vormgever), Jan van Gaalen, Joris Wijsmuller, José Mendels, Hetty Gijzen en Cora van der Veere (redacteuren), Steven Scholten (fotograaf). Owen O’Brien (fotograaf) ontbreekt op deze foto.