Aanmelden kinderen alle leeftijden

Om geïnteresseerde ouders kennis te laten maken met ons kindcentrum, organiseren we regelmatig kennismakingsochtenden. Hiermee willen we u een beeld geven van wat we belangrijk vinden op onze bassischool, wat we willen bereiken met onze kinderen, de manier waarop we lesgeven en hoe we kinderen helpen in hun ontwikkeling. U bent van harte welkom op een van onze kennismakingsmomenten. Op onze website vindt u de data en de manier waarop u ons kunt laten weten dat u komt.

Aanmelden kinderen 0 tot 2 jaar

Aanmelden voor kinderopvang bij DAK kindercentra is mogelijk vanaf het begin van de zwangerschap, of wanneer het moment van adoptie bekend is. Klik op onderstaande link voor het aanmeldingsformulier. Voor hulp of advies kunt ook een medewerker van de afdeling Klantadvies bellen: 088 750 91 10. Aanvullende informatie vindt u op deze pagina.

Aanmelden kinderen 2 tot 4 jaar

Wilt u uw kind inschrijven voor peuterleerplek de Boskabouter/O3, de peuteropvang of de kinderdagopvang klik dan op een van onderstaande buttons. Uitgebreide informatie over het aanmelden vindt u op deze pagina. U kunt ook contact opnemen met onze ondersteuningsconsulente Sally Verhoeven. Zij is bereikbaar op 06 28247837.

Aanmelden kinderen 4 tot 13 jaar

Het aanmeldingsformulier voor de basisschool krijgt u ongeveer 2 maanden voordat uw kind 3 jaar wordt, thuisgestuurd vanuit de gemeente Den Haag. Met het aanmeldingsformulier kunt u uw kind aanmelden voor ons kindcentrum in één van de vier aanmeldperioden, nadat uw kind 3 jaar is geworden. Aanmelden vóór de leeftijd van 3 jaar is niet mogelijk. Woont u niet in Den Haag, maar kiest u voor ons kindcentrum? Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden op de Scholenwijzer Den Haag (zie link hieronder). Meer informatie over het aanmelden vindt u op deze pagina.